Kaapelin kirppis

Kaapelin kirppis on tauolla – ilmoittelemme mahdollisesta paluusta täällä. 

Kaapelin kirppis on uusi tulokas Helsingin kirpputorimaailmassa. Se järjestettiin ensimmäistä kertaa Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa la-su 4.-5.10.2014. Tapahtuma oli suurmenestys ja siellä vieraili noin 11 000 kävijää kahdessa päivässä. Ihastunutta palautetta tuli paljon ja tapahtuma toivottiin järjestettävän pian uudelleen. Seuraavan kerran kirppis pidettiin pääsiäisenä 2015 ja nelipäiväinen megakirppis keräsi yhteensä 18 500 kävijää. Kirppismyyjien lisäksi paikalta löytyi bloggaajakirppis ja vintageosasto.

Tapahtumassa on 200 kirppispaikkaa, mikä tekee siitä tämän hetken suurimman kirpputorin Helsingissä. Tapahtuman järjestää yhteistyössä Kierrätystehdas ry ja Kirppistapahtumat.fi.

Facebook-sivut: https://www.facebook.com/Kaapelinkirppis

Paikka: Merikaapelihalli, Kaapelitehdas.
Osoite: Tallberginkatu 1, M2-ovi, 00180 Ruoholahti, Helsinki.
Noin 5 minuutin kävely Ruoholahden metroasemalta.
Katso tarkemmat tulo-ohjeet ja sisäänkäyntien sijainti: http://www.kaapelitehdas.fi/yhteystiedot#430-sijainti

Kaapelin kirppis pääsiäisenä 2015:

Bloggaajakirppiksen myyjät:

PERJANTAI:

Alexa Dagmar
Annika O.
Linda Juhola
Mariannan
JULIA Toivola
Uino
WhiteTrashDisease

LAUANTAI:

MouMou
Mungolife
Oma Koti Valkoinen
Searching for the Little Black Dress
Sharon
Stylistin blogi

SUNNUNTAI:

Kalastajanvaimo
No Fashion Victims
Pupulandia
Sharon
Si-Moda
//visuaalisesti vaativa//

MAANANTAI:

Motherfuckin’ Fashion
With Oona
otfhki
//visuaalisesti vaativa//
Sharon
SUSANNA ALEKSANDRA

Vintageosaston myyjät:

Vintage Point

Kallio second hand

We Started This

Ruokamyyjät:

Suomi Hodari (Kaapelitehtaan sisäpiha)
Hodareita (myös kasvishodareita), grillimakkaraa, lohikeittoa, täytettyjä ruisleipiä, pasteijoita, fetapinaattipiirakkaa, vohveleita, pullaa ja kahvia sekä virvokkeita.

Syriana finland Oy (Kaapelitehtaan sisäpiha)
Home made Falafels and Meze plate. We also have a restaurant
called Levant / middle eastern street food. The location of the restaurant is Bulevardi 15.

Fisu&Ranet (Kaapelitehtaan sisäpiha)
Aitoon tyylin valmistetut Fish & Chipsit, MSC-sertifikoitu turskafile, paksut ranskalaiset jotka maustetaan mallasviinietikalla ja sitruunasuolalla sekä remouladekastike. www.fisujaranet.fi

Kimchi Wagon (Kaapelitehtaan sisäpiha)
Kimchi wagon serves Korean-style quality street food made from scratch. Mastermind behind these awesome dishes is Samuel McCormick who has spent his childhood around Asia.

Karkki-Pate (Kaapelitehtaan sisäpiha)
Metrilakua. Lisäksi pehmispiste Merikaapelihallissa sisäänkäynnin lähellä.

Vihreä Vera (Merikaapelihallin parvi)
Herkulliset aloe vera -pohjaiset smoothiet (juureksia, vihanneksia sekä hedelmiä), sekä täytettyjä minicroissanteja.

Myyjäinfo

Varauduthan tarvittaessa näyttämään sähköpostiin saamasi varausvahvistuksen joko tulosteena tai mobiililaitteeltasi!

Kaapelin kirppis järjestetään Helsingin Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa 3.-6.4.2015. Tapahtuma on avoinna yleisölle pe-ma klo 12:00-17:00. Paikkoja on päivittäin 200 myyjälle. Kirpputoripaikat on tarkoitettu vain käytetyn tavaran myymiselle. Kirppismyyjien lisäksi tapahtumaan ovat tervetulleita myös omia tuotteitaan myyvät käsityöläiset.

Myyntipaikat

– Paikan hinta on 30 euroa (sis. alv 24%).
– Paikan koko: leveys 220 cm, syvyys 200 cm
– Paikkoihin EI sisälly kalusteita, vaan jokaisen myyjän on tuotava itse tarvitsemansa pöytä/rekki/viltti/muu alusta.
– Myyntialue on merkitty teipein.

Saapuminen ja tavaran tuominen

Tapahtuma järjestetään Helsingin Ruoholahdessa sijaitsevan Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa, osoitteessa Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki. Autolla tavaraa tuovien tulee käyttää Kaapelitehtaan meren puoleisen päädyn ovea M1. Kävellen tai polkupyörillä tulevat voivat käyttää M1-oven lisäksi myös Kaapelitehtaan sisäpihan päädyssä sijaitsevaa M2-ovea. Katso tarkemmat tulo-ohjeet ja sisäänkäyntien sijainti: http://www.kaapelitehdas.fi/yhteystiedot#430-sijainti

Ovet avautuvat myyjille porrastetusti paikkanumeroiden perusteella rajoitetun parkkitilan vuoksi ja rakennuksen sujuvuuden takaamiseksi. Varauduthan silti aimo annoksella kärsivällisyyttä!

– Paikat nro 1-84 klo 9:30 alkaen
– Paikat nro 85-132  klo 10:00 alkaen
– Paikat nro 133-208 klo 10:30 alkaen

Myyjille sekä avustajille jaetaan ovella tunniste, jota näyttämällä ovesta pääsee sisään ennen klo 12:00. Tällä estämme yli-innokkaiden ostajien pääsyn sisälle ennen tapahtuman alkua ja pyrimme takaamaan esillepanorauhan myyjille.

Pysäköinti

Merikaapelihallin M1-oven läheisyyteen on järjestetty myyjille väliaikaista parkkitilaa lastauksen ja purun ajaksi. Ajathan autosi pois tilapäisparkista, kun olet tuonut tavarat sisälle. Parkissa saa olla maksimissaan 10 minuuttia.  Kaapelitehtaan ympäristössä on kohtuullinen määrä Helsingin kaupungin ylläpitämiä parkkipaikkoja, jotka ovat maksuttomia tapahtuman ajan 3.-6.4.2015. Maksullisia pysäköintipaikkoja löytyy lähialueelta ja mm. Ruoholahden kauppakeskuksen parkkihallista.  Suosittelemme saapumaan paikalle julkisilla kulkuvälineillä, polkupyörällä tai kävellen.

Muuta

Jos olet myymässä useampana päivänä samalla paikalla, voit jättää tavarat yöksi paikoilleen. Merikaapelihalli lukitaan yöksi ja tilassa on hälytykset, mutta tavaroiden jättäminen tapahtuu myyjän omalla vastuulla.

Myyntipaikalle saa ottaa avustajia. Myyntipaikkaa tai osia siitä ei voi luovuttaa tai myydä toiselle osapuolelle ilman tapahtumanjärjestäjän lupaa. Jos paikan vuokraaja halutaan vaihtaa, on asiasta otettava hyvissä ajoin yhteyttä sähköpostiosoitteeseen kirppisinfo@kirppistapahtumat.fi.

Paikalla ei voi myydä uutta tavaraa eikä suuria määriä yksittäistä tuotetta, kuten käytettyä elektroniikkaa. Järjestäjillä on oikeus poistaa tällaiset tuotteet myynnistä.

Muistathan ottaa mukaan reilusti vaihtorahaa! Kaapelitehtaan Ravintola Hima & Sali on avoinna koko tapahtuman ajan ja sisäpihalla on ruokamyyjiä. Lähimmät Otto-automaatit sijaitsevat Ruoholahden kauppakeskuksessa ja Ruoholahden metroasemalla.

Kannattaa myös ottaa pusseja asiakkaiden ostoksille, tarvittaessa pöytäliina omalle pöydälle ja henkareita omaan rekkiin. Myös peilejä on suositeltavaa tuoda, jos myyt vaikkapa vaatteita tai koruja.

Myyntionnea kaikille! Tehdään yhdessä hieno ja viihtyisä tapahtuma! Kutsut kätevästi ystäväsi mukaan tapahtumaan kirppiksen tapahtumasivulla Facebookissa!

Tervetuloa!

Lisätiedot järjestäjistä:

Kierrätystehdas ry
Lauri Helle, toiminnanjohtaja
lauri.helle(a)kierratystehdas.fi
www.kierratystehdas.fihttps://www.facebook.com/kierratystehdas

Kirppistapahtumat.fi
kattilahallinkirppis(a)gmail.com
www.kirppistapahtumat.fi