Kattilahallin kirppis

Kattilahallin kirppis on perinteinen noin kerran kuussa järjestettävä kirpputoritapahtuma Helsingin Suvilahdessa. Kirppiksellä on noin 140 myyntipaikkaa ja kirppispäivä yleensä sunnuntai. Kattilahallin osoite on Sörnäisten rantatie 22. Tervetuloa!

Kattilahallin kirppis on kesätauolla. Ihanaa kesää kaikille ihanille asiakkaillemme ja myyjillemme!

HUOM! Kattilahallin kirppiksen aukioloaika on klo 13:00-18:00. 

—————————-

Kattilahallissa on myyntipaikkoja noin 140 myyjälle. Paikat sijaitsevat kahdessa kerroksessa. Kirpputoripaikat on tarkoitettu vain käytetyn tavaran myymiselle. Kirppismyyjien lisäksi tapahtumaan ovat tervetulleita myös omia tuotteitaan myyvät käsityöläiset.

Paikkoihin ei sisälly kalusteita, vaan jokaisen myyjän on tuotava itse tarvitsemansa pöytä/rekki/viltti/muu alusta. Valitettavasti kalusteiden osto, varastointi ja kuljettaminen tulisivat tapahtumanjärjestäjille liian kalliiksi.

Kirpputorilla asiakkaita palvelee kahvila hallin aulassa.

Kattilahallin kirppis sai alkunsa kahden kirppisharrastajan ja nuoren yrittäjän, Orvokki Hyytisen ja Päivyt Toivosen, ongelmasta: kirpputoritapahtumia on Helsingissä aivan liian vähän! Paikka, aika, ihmiset ja tähtien asento olivat sopivat tapahtuman järjestämiselle, ja näin syntyi Kattilahallin kirppis.

Ensimmäinen Kattilahallin kirppis järjestettiin 9.2.2014. Tulevista kirpputoreista ilmoitetaan heti niiden varmistuttua tällä sivustolla.

Myyjäinfo

Paikka varattuna Kattilahallin kirpputorille? Alla kirpputori-info Kattilahallin myyjille.

VARAUDU TARVITTAESSA NÄYTTÄMÄÄN SÄHKÖPOSTIIN SAAMASI VARAUSVAHVISTUS KIRPPUTORILLA JOKO TULOSTEENA TAI MOBIILILAITTEELTASI! Paina mieleen paikkasi numero. Löydät paikkasi Kattilahallilla olevien paikkakarttojen avulla.

HUOM! Myyntipaikalle saa ottaa avustajia, esimerkiksi ystävän tai sukulaisen. Jos paikan vuokraaja halutaan kuitenkin kokonaan vaihtaa, on asiasta otettava hyvissä ajoin yhteyttä sähköpostiosoitteeseen kirppisinfo@kirppistapahtumat.fi.

Paikalla ei voi myydä uutta tavaraa eikä suuria määriä yksittäistä tuotetta, kuten käytettyä elektroniikkaa. Järjestäjillä on oikeus poistaa tällaiset tuotteet myynnistä.

Pidätämme oikeuden vaihtaa myyntipaikkojen sijaintia olosuhteiden niin vaatiessa.

MYYNTIPÄIVÄNÄ MUISTETTAVAA:

1. Kirpputorin aikataulut ovat muuttuneet syksyllä 2018! Ovet avautuvat myyjille klo 11:30. Kirpputori on auki 13:00-18:00. Sisään pääsee vain pääovesta. Myyjille sekä avustajille jaetaan ovella tunniste, jota näyttämällä ovesta pääsee sisään ennen klo 13. Tällä estämme yli-innokkaiden ostajien pääsyn sisälle ennen tapahtuman alkua ja pyrimme takaamaan esillepanorauhan myyjille. Takaovea käytetään vain hätätapauksissa.

2. Myyjät tuovat itse paikalle myyntipöydän, rekin, viltin tai muut haluamansa esillepanovälineet. Kattilahallilla ei ole tuoleja/muita kalusteita myyjille. Myyntipaikka on noin 220 x 160 cm ja siihen mahtuu esimerkiksi pöytä sekä rekki. Myyntialue on merkattu teipein.

3. Muistathan ottaa mukaan reilusti vaihtorahaa sekä evästä! Kannattaa myös ottaa pusseja asiakkaiden ostoksille, tarvittaessa pöytäliina omalle pöydälle ja henkareita omaan rekkiin. Myös peilejä on suositeltavaa tuoda, jos myyt vaikkapa koruja tai asusteita.

4. Myymättä jääneet hyväkuntoiset VAATTEET ja ASUSTEET voi jättää tapahtuman jälkeen Kattilahallin aulan lähellä olevaan syvennykseen. Muun tavaran poisvienti on myyjän vastuulla. KATTILAHALLILLE EI SAA JÄTTÄÄ MITÄÄN YLIMÄÄRÄISTÄ TAVARAA, EI PAHVILAATIKOITAKAAN EIKÄ AULAN PIENIIN ROSKIKSIIN MAHTUMATTOMIA ROSKIA! Kirpputorin järjestäjien ei ole mahdollista viedä mitään tavaraa kierrätykseen, ja paikalle jätetty tavara vaarantaa kirpputoritoiminnan jatkumisen.

5. Paikalla on kahvio, joka sijaitsee hallin aulassa.

Saapumisohjeet paikalle: http://www.suvilahti.fi/yhteystiedot. Tapahtumassa on tarjolla jonkin verran parkkipaikkoja. Ethän parkkeeraa keskelle pelastustietä tai sisäänkäyntejä ja estä näin alueelle ja alueelta pois pääsyä.

Myyntionnea kaikille! Tehdään yhdessä hieno ja viihtyisä tapahtuma! Kutsut kätevästi ystäväsi mukaan tapahtumaan Kattilahallin kirppiksen Facebook-sivun kautta! Jokaiselle kirpputorille löytyy sieltä oma tapahtumasivunsa.

Tervetuloa!

FAQ

KATTILAHALLIN KIRPPIKSEN USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

Miten Kattilahallin kirpputorilta voi varata paikan?
Kirpputoripaikat varataan sähköisen varausjärjestelmämme kautta.

Paljonko kirpputoripaikka maksaa?
Yksi kirpputoripaikka maksaa 30 € (sis. alv 24 %).

Voinko varata paikan tulevista kirpputoreista ennakkoon?
Paikkoja voi varata, kun paikkavaraussivulla näkyy kyseinen kirpputoripäivä. Päivitämme kirpputoripäivät heti, kun saamme ne varmistettua. Kirpputoripaikkoja ei voi varata sähköpostilla tai Facebookin kautta.

Minkä kokoinen paikka on?
Paikka on kooltaan noin 150 x 220 cm.

Onko kirpputori säännöllinen?
Kattilahallia vuokraa kirpputorillemme Kiinteistö Oy Kaapelitalo. Kattilahallissa järjestetään lukuisia tapahtumia ympäri vuoden, kirpputori on niistä vain yksi. Pidämme kirpputoria silloin, kun Kattilahallilla ei ole muita tapahtumia.

Miksi sähköpostiini ei ole vastattu?
Sähköpostiimme tulee useita viestejä päivässä, ja pyrimme vastaamaan niihin mahdollisimman nopeasti. Suurimpaan osaan kysymyksistä löydät vastauksen tältä sivulta.

Mistä saan tiedon tulevista kirpputoreista?
Tulevista tapahtumista saa nopeimmin tiedon kirpputorin Facebook-sivun, kotisivun ja sähköpostilistamme kautta. Listalle voit ilmoittautua helposti lähettämällä sähköpostin osoitteeseen kirppisinfo@kirppistapahtumat.fi. Kirjoita viestin otsikoksi sana ”LISTALLE”.

Miksi kirpputorilla ei ole pöytiä/rekkejä? Onko sellaiset tulossa jossain vaiheessa?
Valitettavasti pöytien ostaminen, kuljetus ja varastointi tulisivat kirpputorillemme liian kalliiksi. Myyjät ovat keksineet monenlaisia tapoja laittaa tavarat esille eikä pöydättömyys ole osoittautunut ylitsepääsemättömäksi ongelmaksi. Esimerkiksi rekit, pyykkitelineet ja viltit ovat hyviä ratkaisuja, jos varsinaista pöytää ei pysty paikalle tuomaan.

Voiko varaamalleni paikalle tulla useita myyjiä?
Paikalle voi tulla useampia myyjiä, mutta myyntipaikkaa tai osia siitä ei voi luovuttaa eteenpäin ilmoittamatta siitä etukäteen meille sähköpostilla osoitteeseen kirppisinfo@kirppistapahtumat.fi.

Voinko varata kaksi paikkaa vierekkäin?
Kaksi paikkaa saa varattua vierekkäin valitsemalla vierekkäiset paikat varaushetkellä pudotusvalikosta.

Millaista tavaraa saan myydä?
Kattilahallin kirppis on perinteinen kirpputori, jossa saa myydä vanhaa tavaraa, omassa käytössä olleita tuotteita sekä käsitöitä. Uuden tavaran myynti on kiellettyä. Paikalla ei voi myöskään myydä suuria määriä yksittäistä tuotetta, kuten käytettyä elektroniikkaa.

Kuka kirpputoria pyörittää?
Kirpputorin takana ovat tapahtumatuottajat ja kirpputorifanit Orvokki Hyytinen ja Päivyt Toivonen.

Paikan päälle saa jättää hyväkuntoiset myymättömät vaatteet ja asusteet. Kenelle ne menevät?
Lahjoituskohde vaihtelee. Kohde ilmoitetaan myyjille lähetettävässä infokirjeessä.

Saako kirpputorille tuoda koiria?
Koirat ovat tervetulleita kirpputorillemme.