Lippulaivan kirppis

Lippulaivan kirppis on uusi lämminhenkinen Espoonlahden Lippulaiva-kauppakeskuksen piha-alueella järjestettävä ulkokirpputoritapahtuma. Ensimmäinen suuren suosion saanut kirpputori pidettiin sunnuntaina 6.7. ja kesäkauden viimeistä kirppistä vietettiin 24.8. Kiitos kaikille tämän kesän myyjille ja asiakkaille! Toivottavasti nähdään taas ensi kesänä!

Pursuavatko nurkkasi tarpeetonta tavaraa? Toisen roska on toisen aarre, joten lämpimästi tervetuloa viettämään viihtyisä päivä täynnä mukavia kohtaamisia kirpputorimyyjänä ja saamaan turhat tavarat kiertoon!

Lippulaivan kirppiksellä on myyntipaikkoja noin 150 myyjälle. Kirpputoripaikat on tarkoitettu vain käytetyn tavaran myymiselle. Kirppismyyjien lisäksi tapahtumaan ovat tervetulleita myös omia tuotteitaan myyvät käsityöläiset.

Kauppakeskuksen osoite on Espoonlahdenkatu 4. Löydät Reittioppaasta reitin paikalle kirjoittamalla määränpääksi LIPPULAIVA, ESPOO. www.reittiopas.fi

Lippulaivan kirppiksen järjestävä Saumaton-tiimi pyörittää myös Helsingin Suvilahdessa noin kerran kuukaudessa pidettävää Kattilahallin kirppistä. Kattilahallin kirppis sai alkunsa kahden kirppisharrastajan ja nuoren yrittäjän,  Orvokki Hyytisen ja Päivyt Toivosen, ongelmasta: kirpputoritapahtumia on Helsingissä aivan liian vähän! Samaa ongelmaa pyritään nyt ratkomaan Espoossa Lippulaivan kirppiksen muodossa.

Myyjäinfo

TULOSTA SÄHKÖPOSTIIN SAAMASI VARAUSVAHVISTUS MUKAASI KIRPPUTORILLE TAI VARAUDU NÄYTTÄMÄÄN SE ÄLYPUHELIMELTASI! Kierrämme tarkastamassa varausvahvistukset.

Myyntitila on noin 3 m x 2 m. Myyntialue on merkattu maahan liidulla. Paikkoihin ei sisälly kalusteita, vaan jokaisen myyjän on tuotava itse tarvitsemansa pöytä/rekki/viltti/muu alusta.

Myyjät pääsevät kirpputorialueelle klo 10:30 alkaen. Kirpputoripaikkoja ei ole numeroitu, vaan paikan saa valita vapaasti. Kirpputori on auki klo 12:00-17:00.

Piha-alueen vieressä ulkona on parkkialue, jonne auton voi jättää. Paikkoja ei riitä kaikille, joten suosittelemme tavaroiden purkamisen jälkeen viemään auton esimerkiksi kauppakeskuksen sisällä olevalle parkkialueelle, jotta kaikki myyjät mahtuvat purkamaan tavaransa lähellä kirpputorialuetta ja jotta asiakkaillekin jäisi parkkitilaa.

Myyntipaikalle saa ottaa avustajia. Myyntipaikkaa tai osia siitä ei voi luovuttaa tai myydä toiselle osapuolelle ilman tapahtumanjärjestäjän lupaa. Jos paikan vuokraaja halutaan vaihtaa, on asiasta otettava hyvissä ajoin yhteyttä sähköpostiosoitteeseen kattilahallinkirppis(at)gmail.com

Paikalla ei voi myydä uutta tavaraa eikä suuria määriä yksittäistä tuotetta, kuten käytettyä elektroniikkaa. Järjestäjillä on oikeus poistaa tällaiset tuotteet myynnistä.

Muistathan ottaa mukaan reilusti vaihtorahaa sekä evästä! Kannattaa myös ottaa pusseja asiakkaiden ostoksille, tarvittaessa pöytäliina omalle pöydälle ja henkareita omaan rekkiin. Myös peilejä on suositeltavaa tuoda, jos myyt vaikkapa vaatteita tai koruja.

PAIKALLE EI SAA JÄTTÄÄ MITÄÄN YLIMÄÄRÄISTÄ TAVARAA!

Kirpputori järjestetään sääolosuhteista riippumatta. Huono sää ei oikeuta paikkavuokran palautukseen.

Myyntionnea kaikille! Tehdään yhdessä hieno ja viihtyisä tapahtuma! Kutsut kätevästi ystäväsi mukaan tapahtumaan kirppiksen tapahtumasivulla Facebookissa!

Tervetuloa!