Maksu- ja toimitusehdot

Toimituskulut

Kirpputoripaikan toimituskulut ovat 0 euroa.

Maksutavat

Tilaukset maksetaan ostosten teon yhteydessä Checkout-maksupalvelun kautta. Käytössäsi on seuraavat maksutavat: kaikki yleisimmät suomalaiset verkkopankit (Nordea, OP, Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, POP Pankki, S-pankki, Säästöpankki, LähiTapiola ja Ålandsbanken).

Maksutavat

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Tmi Detta Tåg. Y-tunnus 2262353-2. Kotipaikka Helsinki. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Järjestäjällä on oikeus perua tehtyjä varauksia, jos järjestäjällä on syytä epäillä, että varauksen tekijä myy uutta tai varastettua tavaraa.

Palautusoikeus

Kirpputorimyyntipaikan ostajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa 14 vuorokauden kuluessa paikan ostamisesta. Myyntipaikkaa ei kuitenkaan voi palauttaa, jos kirpputoripäivään on alle 5 vrk. Myyntipaikan hinnasta pidätetään 5 euroa toimistokuluihin. Palautamme rahat suoraan asiakkaan tilille seuraavasti: ota yhteyttä kirpputorin järjestäjään kirjoittamalla sähköpostia osoitteeseen kirppisinfo@kirppistapahtumat.fi. Sähköpostiin on liitettävä maksun yhteydessä saatu varausvahvistus, josta näemme maksajan nimen ja paikan numeron. Sähköpostiin on kirjoitettava paikan ostajan yhteystiedot ja tilinumero, jolle palautus halutaan. Palautamme rahat 14 arkipäivän sisällä siitä, kun olemme saaneet sähköpostin.

Force Majeure

Jos tapahtuman järjestäminen ei onnistu syistä, joihin tapahtumanjärjestäjä Tmi Detta Tåg ei voi vaikuttaa (sopimusoikeuden määrittelemä force majeure, paikan omistajan tai viranomaisen määräys), paikkamaksua ei makseta takaisin. Tmi Detta Tåg ei vastaa Force Majeuren aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Tmi Detta Tåg pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.